Postavi kao početnu stranicu

Utorak, 16 siječanj

Suplementi za mršavljenje su sve popularniji!

Uspješno mršavljenje s piperinom!

piepryna artykuł

Papar često nazivaju crnim dijamantom s istoka. Stoljećima je cjenjen zbog njegovog jedinstvenog, oštrog okusa. Nedavno, istraživači su otkrili da ovaj začin ima ogroman potencijal u borbi protiv pretilosti. Saznajte kako biber može pomoći da izgubite težinu bez jo-jo učinka.

VITKA SILUETA BEZ ODRICANJA

Za svojstvo papra koje potiče na mršavljenje odgovoran je piperin. Ova jaka tvar potiče izlučivanje probavnih sokova te ubrzava metabolizam. Dakle, pomoću piperina dolazi do sagorijevanja kalorije bez nepotrebnog napora. Piperin također regulira šećer. To vam daje potpunu kontrolu nad onim što i koliko često jedete. To je puno lakše za sve gurmane koji imaju problema s kroćenjem apetita. Indijski znanstvenici su pokazali da ekstrakt papa blokira stvaranje novih masnih stanica. Ispada da su dijete i vježbe nepotrebne kako bi se postigla vitka figura tijela.

PRIRODNO SMANJENJE TEŽINE

Korištenjem ekstrakta papra dobivate vitku liniju bez brojanja kalorija. Modeliranje i očvršćavanje tijela piperinom je postupno, a rezultati ostaju trajni. Racionalno spaljivanja masnoće piperinom ističe se svojom učinkovitošću među ostalim sredstvima mršavljenja. Dakle, sve više i više klinika u borbi protiv pretilosti koristi ekstrakt u liječenju svojih pacijenata. Ne smije se zaboraviti da je učinkovitost tvari ovisi o koncentraciji. To potvrđuju testovi provedeni u britanskom institutu za istraživanje. Ako želite izgubiti težinu brzo i učinkovito, posegnite za ekstraktom koncentracije od 60-90% piperin. Na tržištu postoji i koncentracija 95% piperin. Preparat s tako visokim sadržajem tvari trenutno ima samo jedan hrvatski proizvođač.

PIPERIN U SLUŽBI SPORTAŠA

Ekstrakt papra omogućuje postići modelirano tijelo bez prolijevanja teškog znoja u teretani. Ali piperin oblikuje mišićnu masu i povećava tjelesnu kondiciju. Zbog toga sportaši ga koriste često za poboljšanje učinkovitosti treninga. Učinak korištenja ekstrakta je čvršće tijelo bez celulita. U usporedbi s drugim dodacima, piperin pobjeđuje na prirodan način i brzo se probavljiv. Vrijedi posegnuti za prirodnim sastojcima, jer samo tako se može postići savršeno tijelo bez jo-jo učinka.