Postavi kao početnu stranicu

Nedjelja, 25 veljača

Poredak tablete - Piperine forte - CAPSIPLEX - BIOPERINE

Vidi ranking proizvoda od piperina!

Početna proizvođač privremeno ne radi!

 • Mjesto

  1

  Cijena: 267 HRK

  Poručite odmah

  PIPERINE FORTE

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Najveća koncentracija piperina među trenutno dostupnim preparatima na tržištu. Niska cijena u odnosu na učinkovitost proizvoda. Udobno doziranje u kapsulama ne uzrokuje probleme tijekom korištenja. Nakon 30 dana tretmana težina se smanjila za 6 kg. Nije bilo nikakvi nuspojava. Nakon više od mjesec dana nakon prestanka liječenja nije došlo do jo-jo učinka. Osim primjetnog mršavljenja uočeno je značajno poboljšanje kondicije i koncentracije.Apsolutni broj 1 na našem rankingu.

  Proizvođač:

  Proizvod stranica:
  Piperine Forte
 • Mjesto

  2

  Cijena: 420 HRK

  Poručite odmah

  CAPSIPLEX

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Piperin u proizvodu isključivo kao pomoćna supstanca. Visoka koncentracija piperina kao višekomponentnog proizvoda. Cijena adekvatna kvaliteti i učinkovitost proizvoda. Upotreba, kao u slučaju Piperin Forte - jedna, kapsula jednostavna za gutanje. Standardna ambalaža, 30 kapsula dovoljno za cijeli mjesec liječenja. Nakon 4 tjedna težine se smanjuje za 3,5 kg. Jedina nuspojava je značajno smanjeni apetit. Nakon 3 tjedna od prekida nije bilo jo-jo efekta. Dodatni plus je primjetno povećanje energije.

  Proizvođač:
  Advanced Health Ltd.

 • Mjesto

  3

  Cijena: 396 HRK

  Poručite odmah

  BIOPERINE

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Cijena previsoka u odnosu na učinkovitost proizvoda. Pakiranje sadrži 120 tableta, ali tretman zahtijeva uzimanje čak dvije tablete svaki dan. To je dosta problematično. Nakon mjesec dana korištenja uspjelo mi je izgubiti 2,5 kg. Tijekom primanja terapije, pojavile su se nuspojave u obliku nadutost i bolova u trbuhu. Dodatne prednost je ta što korištenje proizvoda nije izazvalo jo-jo efekt. Dodatna prednost je ubrzani metabolizam.

  Proizvođač:
  Sabinsa Corporation

 • Mjesto

  4

  Cijena: 380 HRK

  Poručite odmah

  TURMERIC

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Multikomponentni preparat s relativno niskim sadržajem samog piperina Cijena definitivno previsoka. Paket sadrži 60 kapsula, ali liječenje zahtijeva korištenje dvije tablete dnevno, što utječe na jednostavnost korištenja (često uzimanje preparata). Tijekom terapije preporučuje se fizička aktivnost. Ukoliko se toga ne pridržava, težine nakon 4 tjedna spada samo 2 kg. Nakon 2 tjedna od prekida uzimanja težina se vratila, tako da je nastao klasični jo-jo učinak. Plus je to što nije bilo nikakvih nuspojava.

  Proizvođač:
  Sandhu's

 • Mjesto

  5

  Cijena: 306 HRK

  Poručite odmah

  PINKSLIM

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Kompozicija različitih sastojaka koji pomažu u mršavljenju. Najniži sadržaj piperina među svim testiranim proizvodima. Pakiranje sadrži 120 tableta po niskoj cijeni, ali njihova učinkovitost je nažalost vrlo zanemariva. Nakon mjesec dana liječenja uspio sam izgubiti samo 1,5 kg. Osim toga, bilo je uznemirujučih nuspojava, osobito bolesti probavnog trakta (mučnina, bol u trbuhu). Kao prednost, može se smatrati to da nije došlo do jo-jo učinka.

  Proizvođač:
  FA Nutrition Pink Slim